Warriorblend 750 g | | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Warriorblend 750 g EKO i gruppen Funktion / Muskler hos Bättre Hälsa AB (1089)

Warriorblend 750 g EKO

Sunwarrior
WarriorBlend är en välsmakande och synergistisk blandning av växtprotein från raw, ekologiska tranbär, raw ekologiska ärtor och raw ekologisk hampa samt MCT (Medium Chain Triglycerids) från kokos. Ingredienserna är ekologiska
Artnr: 1089

Produktinformation


En Ojämförbar fusion av de finaste raw växtbaserade proteinerna

Warriorblend blandar och multiplicerar kraften hos flera proteinrika källor till en krämig, välsmakande blandning som synergistiskt skapar en kraftfullare formula än dess enskilda näringsämnen. Mellanlånga triglycerider (MCT) från kokos läggs till i fusionen för att skapa ett unikt, raw, växtbaserat protein med en komplett aminosyraprofil. Speciellt hög på arginin, lysin, leucin och grenade aminosyror.

Nästa generation inom raw, växtbaserat protein är här. Warriorblend är ett lättsmält, näringsrikt protein, perfekt för de som vill ha hjälp med hälsa och träning.

Not sure which protein is right for you or why we have so many?

Kokos

Kokos innehåller essentiella fettsoror i precis de rätta mängderna för att brännas som energi istället för att lagras som fett. Fetterna i kokos består av MCT, eller medimlånga triglycerider som kan användas som energi.

GojibärDessa ljusa orangeröda bären kommer från Himalaya och är fulla av C-vitamin och karetenoieder. De är mycket näringsrika och är den enda frukten som innehåller alla essentiella aminosyror tillsammans med rika mängder mineraler. De har använts som mat, till te och inomo gammal medicin i tusentals år.

Hampafrön

Hampafrön är en komplett proteinkälla och ger dig alla aminosyror du behöver. Det är ett lättsmältt och lättupptagligt protein och är en nästan perfekt födokälla med som är rikt på fiber, klorofyll, hälsosamma fetter och flera vitaminer och mineraler.

Gula ärtor

Ärtor är en proteinkälla som är högt på fibrer, lågkalori och mycket näringsrikt. Ärtor innehåller alla kraven på en högvärdig proteinkälla och aminosyrorna som inkluderas är Lysin, Arginin, Glutamin, Leucin, Isoleucin & Valin (BCAA)
Ekologisk: Ja
Portioner: 30
Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (25 g)
Smak: Choklad, Naturell, Vanilj
Ursprungsland: USA
Vegansk: JA
Allergener: Innehåller kokos

Innehåll

Näringsvärden per 100 g

Warriorblend Naturell

Kalorier400
Fett8 g
varav mättat2 g
Kolhydrat4 g
varav fiber4 g
sockerarter0 g
Protein76 g
Salt1584 mg

Ingredienser
Proteinblandning (Ekologiskt ärtprotein, Ekologiskt hampaprotein, Ekologiska gojibär), ekologisk hel mald kokos

Warriorblend Vanilj

Kalorier400
Fett8 g
varav mättat2 g
Kolhydrat8 g
varav fiber4 g
sockerarter0 g
Protein72 g
Salt2112 mg

Ingredienser
Proteinblandning (Ekologiskt ärtprotein, Ekologiskt hampaprotein, Ekologiska gojibär), arom (ekologisk vaniljsmak), Ekologiskt guargummi, havssalt, ekolgiska steviolglykosider, ekologisk hel mald kokos.

Warriorblend Choklad

Kalorier400
Fett10 g
varav mättat4 g
Kolhydrat9 g
varav fiber4 g
sockerarter0 g
Protein72 g
Salt2088 mg

Ingredienser
Proteinblandning (Ekologiskt ärtprotein, Ekologiskt hampaprotein, Ekologiska gojibär), kakao, arom (ekologisk choklad), Ekologiskt guargummi, havssalt, ekolgiska steviolglykosider, ekologisk hel mald kokos

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: