Quicksilver Scientific DIM | | Vitaminer och hälsokost på näte
Quicksilver Scientific DIM i gruppen Kosttillskott / Liposomalt hos Bättre Hälsa AB (1256)
Quicksilver Scientific DIM

Quicksilver Scientific DIM

Artnr: 1256

Produktinformation

Nano-emulsifierad DIM från Quicksilver är den mest potenta DIM-formulan på marknaden. Absorberar i munhålan för att förbi matsmältningssystemet och säkerställa optimal biotillgänglighet.

20 mg potent diindolylmetan (DIM) per portion
Nano-emulsifierad munsprayformel är ett bekvämare och biotillgängligt alternativ till kapslar eller tabletter.
Quicksilver Scientific använder fosfolipider och liposomal inkapsling för att leverera molekyler direkt till blodet.
Innehåller också fosfatidylkolin från renat solrosfrölecitin.

DIM och dess näringsegenskaper
Diindolylmetan (DIM) är ett derivat av indol-3-karbinol - en kemisk förening som finns i kålväxter som broccoli, brysselkål, kål och grönkål. Det anses av många hälsoexperter att indol-3-karbinol, och dess derivat, såsom DIM, är källorna till dessa grönsakers exceptionella näringsegenskaper.

Nano-emulsifierad formel för förbättrad biotillgänglighet
Medan DIM ger en hel del näringsmässiga egenskaper till bordet tenderar det att vara mycket svårt för kroppen att bearbeta när den tas oralt, eller till och med när den tas från kålväxter. Det tenderar att gå igenom matsmältningssystemet snabbt med mycket lite absorbtion i kroppen.

Quicksilver har funnit en lösning för DIM: s dåliga biotillgänglighet i form av denna potenta nanosemulerade munsprayformulering. De mikroskopiska partiklarna inkapslas i skikt av fosfolipider som är unika förmåga att gå in i lymfsystemet när de kommer i kontakt med de porösa vävnaderna i munnen. Denna liposomala leveransmetod är väldigt överlägsen förtäring, där matsmältningen bryter ner och utsöndrar majoriteten av näringsinnehållet.
Doser: 25
Form: Liposomal
Förpackning: 50 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml (4 pump)
Ursprungsland: USA
Varning: Använd inom 60 dagar från öppnande

Innehåll

Diindolylmetan

20 mg

Fosfatidylkolin

(från renad solroslecitin)

95 mg

Ingredienser: Leditin, Vatten, glycerin, Diindolylmetan, ethanol, medium-chain triglycerides, E-Vitamin (som d-alfa tokoferol polyetylenglykol 1000 succinate och blandade naturliga tokoforeloler).