Purathrive Liposomal D3+K2 | D-Vitamin - Vitaminer & Mineraler
Purathrive Liposomal D3+K2 i gruppen Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / D-Vitamin hos Bättre Hälsa AB (833)
Purathrive Liposomal D3+K2

Purathrive Liposomal D3+K2

Liposomal D3-vitamin och K2-vitamin från PuraThrive.
Artnr: 833

Produktinformation

Liposomal D3 + K2

20 x bättre upptag

Tillskott med D-vitamin kan bidra till att höja serumnivåerna i blodet.

Liposomala vitaminer är uppbyggda på samma sätt som kroppens celler, ett mycket tunt lager av fett (fosfolipider) omgärdar innehållet, skyddar det genom magtrakten. Tarmen ser det som mat/näring och tar upp det i blodet och släpper tills sist ut det oskadat i cellerna.

Man bör inte ta vitamin D utan att ta K2 – de arbetar som ett team. Vitamin D för kalcium in i blodet och vitamin K transporterar det vidare till benen. Om man inte har tillräckligt med Vitamin K2 vet man inte var kalcium lagras. Oftast i mjukvävnaderna, och det kan resultera i förkalkning av kärl samt njursten. Kalciumet skall ut i skelettet och vitamin K2 ser till att det sker. De arbetar i synergi och då ökas deras inneboende egenskaper upp dramatiskt. Vitamin D ökar faktiskt upp kroppens krav på vitamin K – så ta dem tillsammans. Man tror att vitamin K2 kan lösa upp lagrad kalcium i mjukvävnader och forsla vidare till skelettet.

Men det gäller att ha rätt form av vitamin K2. Den form som är bäst heter MK-7. Den är naturlig och varar längst i kroppen.

Är man i solen några timmar om dagen utan solkräm och annat skydd behöver man inte ta extra D-vitamin. Under andra förhållanden är det svårt att ens få i sig den låga rekommenderade dagsdosen på 10 mg.

Här får du 2500 IE/62 mg D3 och 100 mcg K2.

Doser: 30
Form: Liposomal / Flytande
Förpackning: 60 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml (8 pump)
Ursprungsland: USA
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

NäringsinnehållMängd per dosDRI %
Vitamin D362 mcg / 2500 IE1240%
Vitamin K2 MK7100 mcg133%

Ingredienser:

Glycerin, vitamin D3, vitamin K2 (MK7), naturlig betakaroten, fosfatidykolin, konserveringsmedel (vitamin E som alfatokoferol), naturlig citronsyra från frukt och naturliga aromer (apelsinolja).