Pilinöten Salt | Raw food - Livsmedel & Raw food | Vitaminer oc
Pilinöten Kokos i gruppen Livsmedel / Mat & Livsmedel / Nötter & frön hos Bättre Hälsa AB (1334)
Pilinöten Kokos

Pilinöten Kokos

Artnr: 1334

Produktinformation

Pilinötterna som gjort succé utomlands har länge varit svåra att få tag på i Sverige, men inte nu längre. Pilinöten har en unik rik och smörig smak och är det perfekta valet för dig som letar efter energirika och nyttiga snacks för varje tillfälle. Pilinötterna är en av världens nyttigaste nötter och beskrivs som världens bäst bevarade hemlighet. Pilinöten är även omtalad världen över med grund i alla dess näringsämnen. Pilinötterna är fulla av näringsämnen och protein. De innehåller minst kolhydrater och har det högsta fettinnehållet av alla nötter på jorden, vilket gör det till det ultimata näringsmässiga energipaketet och ett solklart val för dig som letar efter nya varianter av snacks. Det är också det perfekta keto-mellanmålet.

Perfekt att ha med sig på bussen, som mellanmål på jobbet eller att ge till barnen när energin börjar svikta. De är enkla att ha med sig och mättar snabbt samtidigt som de ger dig massor av energi. Pilinötterna finns att köpa hos oss med smak av kokos, kakao och havssalt och är lika god att använda i matlagning och bakning som att äta direkt ur påsen, precis som dom är. En smakrik nöt.

Nötterna långkokas i en blandning av kokosmjölk och 2% kokossocker i 14 timmar och har en krämig söt smak av kokos.

Bra källa till magnesium och spårminerelar
Pilinöten innehåller hela 300 mg magnesium per 100 g och är är därför en utmärkt källa till magnesium. Den har även en hög mängd mangan, zink och koppar. 

Bra källa till fetter
Nöten Innehåller hela 80% fett har en bra fettsyraprofil med en hög mängd Omega-3 och innehåller även E-vitamin och omättat fett.

Pilinöten är vildvuxen och växer i rika vulkaniska jordar i Filippinerna utan förstörelse av den naturliga miljön eller dess vattenförsörjning. De vilda piliträden som skördas är fria från bekämpningsmedel, kemiska gödningsmedel och genetiska modifieringar. Piliträden befruktas endast med rik, vulkanisk jord och de växer i takt med att dom får väldigt mycket naturligt solljus.

Smak: kokos
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Allergener: Kan innehålla spår av andra nötter

Innehåll

Näringsvärde per 100 g

Energi700 kcal
Fett77 g
Varav mättat31 g
salt3 mg
Kolhydrater7 g
varav socker2 g
Fiber0 g
Protein10 gIngredienser:
Pilinötter, kokosmjölk, kokossocker