OmninNatural Aloe Vera Gel | | Vitaminer och hälsokost på näte
OmninNatural Aloe Vera Gel i gruppen Nyheter hos Bättre Hälsa AB (1252)
OmninNatural Aloe Vera Gel

OmninNatural Aloe Vera Gel

Artnr: 1252

Produktinformation

Aloe Vera växtens löv innehåller en klar gel som har gett stora hälsofördelar i århundraden. Aloe Vera-växten är ungefär en till två meter lång med prickiga och bittra blad, detta för att hindra djur från att äta växten. Bladen håller en snygg genomskinlig gel, också extremt bitter, och är känd över hela världen för sina otroliga läkningsproblem. Denna genomskinliga gel består av cirka 96% vatten, några organiska och oorganiska föreningar, en typ av protein som innehåller 18 av de 20 aminosyrorna som finns i kroppen och slutligen, vitamin A, B, C och E. Egypten kallade det "odödlighetens växt" och Aloe Vera Gel används än idag för sina stora hälsofördelar.

Användning:

Lugnande vid solbränna - dess kraftfulla helande aktivitet på hudens epitelnivå verkar också som ett skyddande skikt på huden och hjälper till att fylla på med fukt.

Fuktighetskräm - Denna aloe Vera gel ger huden en känsla av återfuktnin utan den oljiga känslan, vilket är ett bra köp för dem med fet hud.

Revitalisering av huden - Minska synligheten av bristningar, ärr och åldrande. På grund av den naturliga förmågan att läka dessa sår är Aloe Vera gel det perfekta skyddet mot detta.

Anti-Aging - Den här gelén är rik på C-vitamin, E och beta-karoten, vilket återupplivar huden och gör att huden kan föryngras efter den dagliga stress som den åtar sig.

Aloe Vera gel hjälper till att lugna, återfuka och återställa torr och solskyddad hud, vilket kommer att hjälpa till med övergripande hudhälsa och i sin tur främja friskare hud. 

Aloe Vera gel innehåller över 75 olika näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, enzymer, sockerarter, antrakinoner eller fenolföreningar, lignin, saponiner, steroler, aminosyror och salicylsyra.

Användning

Applicera liberalt på huden, vid behov (övervaka små barn) - Endast för extern användning.

Undvik kontakt med ögonen (vid oavsiktlig kontakt, skölj med vatten)

Rådgivande information:

På grund av ingredienserna och produktens naturliga ursprung kan färg, konsistens och prestanda variera från sats till sats.
Form:Gel

Innehåll

Innehåll

Aloe Barbadensis (Aloe Vera), leaf juice (Organic), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross polymer, Panthenol (Pro-vitamin B5), Sodium Phytate, Sodium hydroxide, phenoxyethanol, potassium sorbate, and benzoic acid.