Dr. Mercola Pau D'arco | | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Dr. Mercola Pau D'arco i gruppen Funktion / Immunsystem hos Bättre Hälsa AB (1274)
Dr. Mercola Pau D'arco

Dr. Mercola Pau D'arco

Pau D'Arco från Dr Mercola. 120 kapslar. 
Artnr: 1274

Produktinformation

Oavsett vad du gör för att försöka sakta ner klockan är en sak säker: du kan inte stoppa cellerna i din kropp och hjärna från åldrande.

Du kanske inte kan sluta processen med cellulärt åldrande, men kan du hjälpa till att sakta ner det genom att fokusera på var åldrande börjar - i dina mitokondrier. Forskare har isolerat växtämnen som kan bidra till att skydda dina mitokondrier och genetiska material.

En av dessa ämnen är Pau d'Arco, en ört gjord av barken från ett stort tropiskt träd, kallad Pink Lapacho. Funnet i Amazonas, Sydamerikas och Latinamerikas regnskogar och har en lång historia för användning för ett antal hälsoproblem.

Denna Pau d’Arco är gjord från den inre barken på det rosa Lapacho trådet, till skillnad mot andra som både använder inre och yttre barken. Många företag använder också dött trä som kan försämra aktiviteten och effektiviteten i Pau D'arco. 

Doser: 30
Form: Kapslar
Förpackning: 120 kapslar
Rekommenderad daglig dos: 4 kapslar
Ursprungsland: USA
Varning: Använd ej om du använder blodförtunnande medel

Innehåll

Näringsinnehåll Mängd per dosDRI %
Pau D'Arco (inre bark)2000 mg*
Kalcium60 mg8%

Ingredienser:
Pau D'Arco (inre bark), kalcium, kapsel (hydroxypropyl metylcellulosa), mikrokristallin cellulosa, medellånga triglycerider, risskal.