Dr. Mercola Lumbrokinase | | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Dr. Mercola Lumbrokinase i gruppen Kosttillskott / Mage / Enzymer hos Bättre Hälsa AB (1333)
Dr. Mercola Lumbrokinase

Dr. Mercola Lumbrokinase

Artnr: 1333

Produktinformation

Visste du att det finns tiotusentals olika enzymer i kroppen, 99,99 procent av dem har inte med matsmältningen att göra. Proteolytiska eller fibrinolytiska enzymer är utformade för att bryta ner proteiner, men inte bara proteinerna i din mat.

När du tar enzymer med mat, stannar de i din tarmkanal för att smälta den maten. Men när du tar proteolytiska enzymer mellan måltiderna eller när mat transporteras i magen, hjälper de till att rensa upp ditt blod och når ut till dina vävnader och organ.

Lumbrokinase hjälper till att lösa upp gammalt fibrin som är ett protein som bildas varje gång till blod levras. Ibland kan fibrinet ligga kvar och stanna upp blodflöden och skapa blodplättsansamling.

Lumbrokinase-enzymer är en blandning av fibrinolytiska enzymer som hjälper kroppen att rensa bort fibrer, koaglar och biofilmer som kan dölja bakterier.

Dr. Mercola Lumbrokinase fibrinolytiska aktivitet är nästan 30 gånger starkare än Nattokinase och ungefär 300 gånger starkare än serrapeptas, som är hämtad från Lumbricus rubellus wormwood. Med sin unika inbyggda balansmekanism kan denna blandning både bryta ner och bygga upp fibrin beroende på kroppens behov. *

Dessa Lumbrokinase-enzymer ger hela 40 mg lumbrokinasenzym i varje kapsel. Dessutom har 4 mg Protease lagts till för att förbättra effekten av Lumbrokinasenzymet längre ner i din tarmkanalen.

Viktigast av att dessa Lumbrokinase-enzymer liggen i en tidsfördröjd kapsel för att se till att Lumbrokinase-enzymerna och proteasen kommer ner i tarmarna där de absorberas och hjälper till att säkerställa effektiv fibrinolytisk aktivitet i din kropp.
Doser: 30
Form: Kapsel
Kapsel: Tidsfördröjd kapsel
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel
Ursprungsland: USA

Innehåll

Innehåll per dos 1 kapsel

Dr. Mercola proteolytisk enzymblandning2000 FU
  Lumbrokinase40 mg
  Protease4 mg

Ingredienser: Ekologiskt risskal, lumbrokinase, protease, MCT, tidsfördröjd kapsel (hyrdroxypropylmetylcellulosa)