Dr. Mercola Fermented Ginger | | Vitaminer och hälsokost på nä
Dr. Mercola Fermented Ginger i gruppen Funktion / Mage & Tarm hos Bättre Hälsa AB (1302)
Dr. Mercola Fermented Ginger

Dr. Mercola Fermented Ginger

Fermenterad ingefära från Dr.Mercola i kapselform.
Artnr: 1302

Produktinformation

Problem med matsmältningen eller tarmen påverkar människor runt om i världen. Enbart i USA uppskattas det att upp till 70 miljoner människor upplever matsmältningsproblem.

Många saker kan leda till enstaka matsmältningsbesvär - stress, en genetisk disposition, matkänslighet, en diet med en hög mängd socker, inflammation från receptfria eller receptbelagda anti-inflammatoriska läkemedel (NSAID) eller kommunikationsproblem mellan tarmen och hjärna. Kvinnor är upp till sex gånger mer benägna att uppleva tarmsjukdom.

Fermented Ginger tar vanlig ingefära till en ny nivå av matsmältningskomfort. Med jäsningsprocessen blir ingefära biotillgängligare och effektivare på att linda matsmältningsklagomål. *

Om din mikrobiella balans i tarmen inte är perfekt, eller om du ibland har obehag i tarmarna eller andra matsmältningsproblem, kan ingefära jäsas eller "förberedas" för i förväg vilket är skonsammare för magen.

Fermented Ginger innehåller också ett vetenskapligt beprövat, egenutvecklat standardiserat extrakt av Perilla-blad som heter Benegut®. Denna unika botanik verkar interagera med ditt neurologiska system för att motverka effekterna av stress och andra psykosociala faktorer via din tarmhjärnaxel.

I en 4-veckors studie rapporterade 80 procent av personerna som tog Benegut® Perilla-extrakt betydande förbättring av gastrointestinala obehag. * Perilla var mest effektiv för att minska uppblåsthet och obehag i buken hos kvinnor. *
Doser: 60
Form: Kapsel
Förpackning: 60 kapslar
Kapsel: Vegetabilisk (hydroxypropylmetylcellulosa)
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger per dag
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, utom räckhåll för barn.

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd
Fermenterad ingefärsrotpulver200 mg
Perilla (Perilla frutescens)150 mg

Ingredienser: Fermenterad ingefärsrotpulver, Perilla fruescens, cassava maltodextrin, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa).