BIO SUPERFOOD BSF
BIO SUPERFOOD BSF F2 i gruppen Livsmedel / Superfoods / Greens hos Bättre Hälsa AB (839)
BIO SUPERFOOD BSF F2

BIO SUPERFOOD BSF F2

Bio Superfood (BSF) är ett av våra mest avancerade kosttillskott, i all sin enkelhet. Det består av ett koncentrat av världens mest näringsrika alger och innehåller inga bindemedel eller konserveringsmedel. BSF innehåller ett spektrum av näring som vi behöver.

Artnr: 839

Produktinformation

Bio Superfood (BSF) är ett av våra mest avancerade kosttillskott, i all sin enkelhet. Det består av ett koncentrat av världens mest näringsrika alger och innehåller inga bindemedel eller konserveringsmedel. BSF innehåller ett spektrum av näring som vi behöver.

BSF är en holistisk whole food-produkt, där alger har valts ut bland 35 000 olika sorter för dess överlägsna kvalitet och näringsinnehåll. Odlingen och tillverkningen håller enastående hög klass.

Dr Kiriac har forskat fram denna produkt under 15 års tid och anser att det inte finns något hav som inte är förgiftat. Alger är dessutom extra villiga att suga i sig gifter och tungmetaller. Med anledning av detta, så har tillverkarna valt att inte använda alger från hav, sjöar eller vildväxta alger. Istället har tillverkningen och odlingen lagts i förslutna behållare, vid orörda marker, i Kamscjatka i nordöstra Sibirien. Där pumpar de upp källvatten från vulkanrika jordar på 600 meters djup, ett vatten som innehåller 92 olika spårämnen, inklusive selen och bikarbonat, och som har en ideal temperatur på 35-37 grader. Vattnet pumpas direkt in i bioreaktorerna utan kontakt med luften. Detta är den idealiska miljön för algtillväxt, den är helt kontrollerad och innehåller absolut inga miljögifter.

Koncentrationen av BSFs näringsämnen och antioxidanter överstiger vad som återfinns i vildväxande alger. De odlas utan gödningsmedel, pesticider, antibiotika, tillväxthormoner eller tillsatsämnen av något slag. Trots denna noggranna kontroll, testas varenda enstaka sats för bakterier (även för blågröna cyanobakterier vilket det dock aldrig återfinnes något av), bekämpningsmedel, tungmetaller, inklusive strålning och andra miljögifter innan kapsulering. Vanliga algprodukter testas ofta för vanliga miljögifter, men inte de gifter som är ovanliga. Om det oberoende laboratoriet skulle upptäcka någon slags förorening av något slag förstör man hela satsen.

Näringsinnehåll i BSF

  • Innehåller över 5000 olika ämnen
  • Innehåller 100 mineraler och spårämnen,
  • Innehåller alla kända vitaminer, inklusive K och B12 (B12 är sällan förekommande i växter).
  • 60 procent protein av verkligt hög kvalitet och alla essentiella aminosyror plus många fler. Har ett upptag på 95 procent och biotillgänglighet på 90% till skillnad på kött och fisk (15-25%), ägg (12%) sädesskorn (8-14%), mjölk (3%).
  • Innehåller alla essentiella fettsyror, omega 3-6-9 och även GLA samt flera andra fettsyror.
  • Tusentals olika fytoämnen som täcker regnbågens alla färger. Det är färgerna i växter och grönsaker som innehåller de viktiga fytoämnena.
  • Mucopolysaccharider som är väsentliga för att upprätthålla hälsan.
  • 4000 olika enzymer, både matsmältningsenzymer och metaboliska enzymer.
  • En blandning av naturliga karotenoider såsom beta- och alfakaroten, astaxanthin, zeaxanthin, cryptoaxanthin, phycocyanine, phycobilins, quercitin, lykopen, lutin och andra vilka har förmågan att tränga genom ögats och hjärnans blodbarriär och förse dem med välbehövlig näring.
   • Klorofyll, växternas "blod", som är rik på magnesium. Klorofyll är närmast identiskt med vårt blod, det enda som skiljer dem åt är kärnan av magnesium som färgar klorofyllmolekylerna gröna och järn i blodet som färgar hemaglobinet rött.
   • För att toppa det hela är BSF rik på cellernas byggstenar, RNA och DNA.

  Med andra ord, BSF är en holistisk produkt i ordets rätta bemärkelse då den tillgodoser kroppens alla näringsbehov med lättupptagliga, naturliga ämnen. BSF botar inget utan hjälper kroppen att hela sig själv.

  Alger som används: Spirulina Pacifica, Sprirulina Platensis (förser med protein, vitaminer, mineraler, spårämnen, fettsyror och enzymer), Dunaliella Salina (förser med betakaroten och övriga karotenoidkomplexet, fytoämnen samt C), Haematococcus Pluvalialis (sprängfylld med astaxanthin).

  ORAC 6300 för F2
  ORAC 7500 för F3 
  (Rekommenderat dagligt ORAC ligger på ca 3500 - vi får i oss ungefär 1500 med vår ordinarie kost.) 

  Den patenterade blandningen har använts i över 20 år och har fått ett stort antal utmärkelser och guldmedaljer för bästa och mest innovativa kosttillskott. Bl.a. fem Eureka-utmärkelser.

  Dosering

  Börja med en kapsel i några dagar och trappa sedan upp till önskvärd dos. Du kan ta 1-12 kapslar per dag, och 6 kapslar räknas som normaldos. Dela upp dina kapslar under dagen.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
  Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

  Innehåll

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp: