Aurora Micro-Liposomal R-ALA | Liposomal naturlig Alfaliponsyra |
Aurora Micro-Liposomal R-ALA i gruppen Kosttillskott / Liposomalt hos Bättre Hälsa AB (757)

Aurora Micro-Liposomal R-ALA

Liposomal Alfa-liponsyra är en stark antioxidant som ökar insulinkänsligheten.

Artnr: 757

Produktinformation

Aurora har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitetsprodukt med liposomal Alfa-liponsyra. Produktionen sker med strikt kvalitetskontroll och alla Auroras produkter tillverkas enligt högsta standard, helt utan kompromisser.

En Liposom är en liten mikroskopisk bubbla som består av samma material som ett cellmembran. Liposomes kan fyllas med kosttillskott eller läkemedel, och ger ett bättrat upptag. Liposom betyder fett (Lipos) och organ (Soma) och kan finnas i varierande storlek.

Alfa-liponsyra (ALA) är en kraftig antioxidant som skyddar kroppens celler mot fria radikaler. Alfa-liponsyra fungerar även genom att öka insulinkänsligheten. Den innehåller ett bredspektrum av antioxidanter, vilket innebär att den är både fett- och vattenlöslig och kan hjälpa andra antioxidanter att fungera bättre.

Till skillnad från vanlig ALA är R-ALA den naturliga formen av Liponsyra och således den form som kroppen främst vill ha. R-ALA finns i naturligt i mat, då endast i små mängder. Det gör att kroppen kan tillgodogöra sig det bättre.

För att förbättra upptaget ännu mer är Aurora R-ALA liposomal, dvs näringen är inkapslad i små liposomer som ger ett mycket bra upptag.

Aurora Micro-Liposomal R-ALA innehåller en extremt liten mängd citronsyra (0,0007 g per dos) 

Antal per distributionsförpackning: 12
Doser: 32
Form: Flytande
Förpackning: 160 ml
Rekommenderad daglig dos: 1 tesked (5 ml)
Ursprungsland: USA
Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande, utom räckhåll för barn.
Allergener: Soja

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängdDRI%
R-Alfa Liponsyra250 mg-
Fosfatidylkolin400 mg-

Ingredienser:

Destillerat vatten, R-Alfa Liponsyra, fosfolipider (non-GMO sojalecitin), aromämne (naturlig fruktsmak), konserveringsmedel (ekologisk maltodextrin, ekologisk dextros, citronsyra (0,01%), sötningsmedel (steviolglykosider).