Aurora Micro-Liposomal CoQ10 200 mg | |
Aurora Micro-Liposomal Ubiquinol CoQ10+ 100 mg i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / Q10 hos Bättre Hälsa AB (704)
Aurora Micro-Liposomal Ubiquinol CoQ10+ 100 mg

Aurora Micro-Liposomal Ubiquinol CoQ10+ 100 mg

Aurora Micro-Liposomal CoQ10 100 mg i form av Ubiquinol (reducerad form)
Artnr: 704

Produktinformation

Q10 är ett fettlösligt ämne som behövs för cellernas mitokondrier som skapar energi. Detta är i form av Ubiquinol och inte Ubiquinin. Ubiquinol är en reducerad, aktiv form av CoQ10. Reducerad form betyder att den kan reparera sig själv. Ubiquinol är framtagen för att motstå oxidering. 

Är man under 30-40 år går det bra med en vanlig form av CoQ10 men allteftersom man åldras får kroppen svårare att metabolisera den och därför behövs ren Ubiquinol.

AURORA har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitetsprodukt med strikt kvalitetskontroll. Auroras produkter tillverkas enligt högsta standard, helt utan kompromisser! 

Auroras liposomala Q10 tillverkas på samma sätt som Auroras C-vitamin, alltså mikroskopiska partiklar inkapslade med kroppsegna fosfolopider . Dessa tas upp genom tarmen och levererar "liposomerna" (fettkulorna) till cellerna för direkt användning. Aurora liposomalt Q10 är ett mycket potent och avancerat kosttillskott. 

Doser: 32
Form: Flytande
Förpackning: 160 ml
Rekommenderad daglig dos: 1 tesked (5ml)
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Allergener: Innehåller soja
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd per dos
Q10 (Ubiquinol)100 mg
C-vitamin60 mg
Fosfatidylkolin400 mg

Ingredienser:
 

Destillerat vatten, Q10 (Ubiquinol), fosfolipider (non-GMO soja lecitin), askorbinsyra, aromämne (naturlig fruktsmak), sötningsmedel (steviolglykosider), surhetsreglerande medel (natriumcitrat, naturlig citronsyra från frukt), konserveringsmedel (maltodextrin /dextros).