Androtrex Global Healing Center | Vitaminer.nu
Flaska med Androtrex
Flaska med Androtrex

Androtrex Global Healing Center

Androtrex är ett Raw Herbal Extract™, en blandning av örter och helt naturliga ingredienser för män. Den avancerade formulan förstärks med shilajit, en näringsrik kåda som förstärker ingrediensernas biotillgänglighet.

Artnr: 1573

Produktinformation

Androtrex är ett Raw Herbal Extract™, en blandning av örter för män. Den avancerade formulan förstärks med shilajit, en näringsrik kåda som förstärker ingrediensernas biotillgänglighet.

Vad är Androtrex?
Androtrex är en lättanvänd flytande formula som är speciellt framtagen med en unik kombination av ingredienser för män. Denna välsmakande formula är noggrant producerad i USA. Den är gjord med en ”Raw Herbal Extract”-teknik, en avancerad extraktion i flera steg som tar vara på alla fördelaktiga element i en växt. Varje flaska varar i 30 dagar när den används enligt anvisningarna.

 

Doser: ca 30
Form: Flytande
Förpackning: 59,2 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

InnehållMängd per dos 
Örtblandning
(Tiggarnöt [frukt], Panax ginseng [rot], ashwagandha [rot], sockblommor [ört], cordyceps, maca [rot], mucuna [frö], shilajit.)
2 ml

Ingredienser: Tiggarnöt (frukt), Panax ginseng (rot), ashwagandha (rot), sockblommor (ört), cordyceps, maca (rot), mucuna (frö), shilajit, veg. glycerin, trippeldestillerat vatten, energiserade spårmineraler.