Allertrex 30 ml | Vitaminer.nu
Allertrex 30 ml i gruppen Kosttillskott / Örter & Växter / Alla örter & växter hos Bättre Hälsa AB (1456)
Allertrex 30 ml

Allertrex 30 ml

Allertrex från Global Healing Center - Naturligt respiratoriskt stöd.

Artnr: 1456

Produktinformation

Allertrex är ett naturligt respiratoriskt stöd med en blandning av örter och eteriska oljor för att hjälpa luftvägarna. För dig som är väderkänslig eller önskar ett naturligt stöd för att ge dina lungor en känsla av friskhet.

Luftkvaliteten är ett problem som påverkar alla. Oavsett om det är smog, pollen, rök, hushållskemikalier, damm eller andra föroreningar i luften så kan de irritera andningsorganen. Allertrex är en helt naturlig, flytande, växtbaserad formula som kan hjälpa andningsorganen. Den är gjord med en blandning av örter och eteriska oljor som hjälper lungorna. Används när som helst för att stödja dina luftvägar! Varje flaska varar 14 dagar när den används enligt anvisningarna.

Användning: 

Spraya 6 spray in i munnen. Andas in 3 djupa andetag. Svälj resterande vätska.

Vuxna 12+ skall ta 6 spray tre gånger per dag.
Barn mellan 4 - 12 år rekommenderas 4 spray tre gånger per dag. 


Doser: ca 42 ( ca 14 dagsdoser om man tar produkten per anvisning)
Form: Flytande
Förpackning: 30 ml
Rekommenderad daglig dos: Barn (ålder 4-12) 4 spray tre gånger per dag., Vuxna (ålder 12+) 6 spray (0,7ml) tre gånger per dag.
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

Ingredienser (proprietär blandning 0,7 ml): 

Libbsticka (rot), eukalyptus (blad), pepparmynta (blad), lungört (blad), citronbalsam (blad), apelsin (skal), kokbanan (blad), chapparal (Larrea tridentata), Ålandsrot (rot), lobelia (blomma), eterisk pepparmyntsolja, mentol.