Global Healing Center

Global Healing Center


Ledande genom innovation
Global Healing Center tillgänligt i Sverige. I mer än tjugo år har Global Healing hjälpt människor med att uppnå en bättre hälsa. Global Healing finjusterar kontinuerligt sina produkter och tillverkningsprocesser. Företaget utvecklas ständigt med innovationer och forskning från världens alla hörn.

Global Healing har vuxit enormt under de senaste åren och har en god familjekänsla. Företag leds med en entreprenörsanda som kombinerar vetenskap med beprövad kompletterande alternativ- och naturmedicinsk kompetens. Företagets grund vilar på kunskaper från både traditionell medicin och örtmedicin. Inom företaget finns även kompetens både inom kiropraktik och naturläkemedel.  

Alla
vill bra. Känslan av att känna sig energisk, positiv ochfysiskt bra varje dag är en av nycklarna till ett lyckligt liv. Det finns inte en person den här planeten som vill ha dålig hälsa. Men många faktorer i den moderna världen påverkar vår hälsa - särskilt miljögifter, dålig kost, stress och livsstil. Den ultimata nyckeln till hälsa ligger i hjärtat hos Global Healing och är grunden för företaget.

B12 Blend 2500 mcg 30 doser
B12-vitamin är ett viktigt näringsämne som stöder normala energinivåer, h...
Detoxadine 30 ml
Atomisk jod från Global Healing Center. 
Dr Groups Foot Pads
Natural Detox Foot Pads med ekologiska ingredienser.
Latero Flora 60 kapslar
Mjölksyrebakterie av Brevibacillus laterosporus. Tillskott - matsmältning.
Mycozil 120 kapslar
Mycozil från Global Healing Center är en helt naturlig formula med örter och enzymer.
Oregatrex 30 ml + kapslar
Oregatrex® Oregano oljeblandning
Oregatrex är en premiumprodukt med oreganoolja blandad...
Oxy powder 120 kapslar
Oxy powder är en naturlig metod för tarmrensning. Den använder kraften i syre f...
Suntrex D3 60 ml
Suntrex från Global Healing Center är en vegansk D3-vitamin från växtlava.
B&...
"Den stora hemligheten med mänskligt liv och inspiration är att vara en mästare genom tanke, handling, hälsa och andlighet. Men hur åstadkommer vi detta? Genom att övervinna dåliga vanor genom engagemang och självkontroll. Genom att känna ljuset som flödar för evigt från sitt hjärta. Genom att ha så mycket tro på sig själ att man inte har någon rädsla." Grundare: Dr Edward F. Group

*
*