Produktionen och ursprunget för våra buljonger är från Food Studio i Estland, där recepten är skapade av riktiga kockar. En av dem var även kock åt Estlands president. Vi vill göra det enkelt och bekvämt för alla att kunna använda en hälsosam buljong, färdig att användas direkt. Råvarorna är ekologiska och grönsakerna är lokalt producerade, så mycket som möjligt. Buljonger har använts i urminnes tider i det goda köket för båda den goda smaken och hälsans skull, rik på näringsämnen. Dessa buljonger passar perfekt som bas till soppor, såser samt grytor, eller som en varm dryck. Buljongerna är färdiga att användas och behöver inte spädas ut. Detta är grunden för idén att producera kvalitetsbuljonger till alla hemmakockar med kvalitet som från det goda restaurangköket.
Vi har idag tre traditionella smaker på våra buljonger, kyckling-, biffkött- och grönsaksbuljong. Dessa buljonger görs på traditionellt sätt. Först steker man benskroven och grönsakerna tills de är gyllenbruna, tillsätter lite havssalt och örter, sedan börjar den långa sjudningsprocessen. Buljongen får sjuda i ca 12 timmar, innan den är klar att förpackas och kylas ner. Man använder lokala ingredienser så långt som möjligt och naturligtvis innehåller de inga konserveringsmedel. Produkterna är en kylvara och förvaras i kylskåp.