Bättre Hälsa - Vitamin & hälsoprodukter

UTBILDNING
FÖR EN BÄTTRE SÖMN

Känner du dig ofta trött och har brist på energi? Brist på sömn är en utav våra vanligaste hälsoutmaningar. Sömn är väldigt viktigt för vår återhämtning och är den tid på dygnet då kroppen renoverar sig själv.

I denna föreläsning får du en gedigen kunskap om vad som påverkar din sömn och hur du praktiskt kan påverka den genom aktiva val och handlingar.

Jonas Alwin är vår föreläsare. Han är utbildad elittränare, funktionsmedicinare och driver Fysiolabbet. Kursen kommer belysa områden utifrån den cirkadiska klockan och ger dig en djup förståelse på exakt vad som påverkar dig och hur dina dagliga aktiviteter påverkar din sömn och hälsa, på kort och lång sikt. Detta för att du ska kunna tillämpa dina kunskaper direkt i ditt liv.

Från kl 17 bjuder vi på en värmande matig soppa med tillbehör. Föreläsningen startar kl 18. Vi kommer även ha försäljning av produkter på plats till extra bra priser.

Du får också med dig en generös goodiebag hem, värde minst 500:-.
För den som önskar specialkost kommer detta att framgå i bokningsbekräftelsen. Bokningsbekräftelsen får du via epost inom 24 h efter din anmälan.


PLATS: Scandic Grand Central Hotel, Kungsgatan 70, Stockholm
DATUM & TID: 8 februari 2024
Förtäring från kl 17.00
Föreläsning kl 18-21:00
PRIS: 199:- ink moms


Anmäl dig här