BioCare utbildning


KOSTNADSFRITT WEBBINARIUM MED BIOCARE:

FETMA OCH HÄLSOKRISER

Många människor har en pågående personlig ”hälsoenergikris", orsakad av modern kost och livsstil. Detta kan resultera i en rad metaboliska dysfunktioner och kan långsiktigt vara en bidragande faktor till en mängd kroniska sjukdomar så som kardiovaskulära och neurodegenerativa (tex demens) tillstånd. Fetma är ett ökande problem som många tampas med.

Just nu är det väldigt inne med teorier om hur dessa tillstånd kan förbättras genom olika kosthållningar. Media lyfter gärna fram paleokost och ketodieter eller olika typer av fasta för att mildra dessa tillstånd. Men passar detta verkligen alla och vad passar varje individ?

Alessandro Ferretti går igenom hur några av nyckelfaktorerna så som kost, aptit, stress och minskad sömn har en djupgående fysiologisk effekt. Varför ökar fetmaproblematiken och vilka praktiska kost- och livsstilsstrategier kan vi använda för att vända denna kris?

Följ med oss på detta 2 timmar långa webbinarium för att lära dig mer. Föreläsningen är kostnadsfri och hålls på engelska. Detta webbinarium är endast för professionella inom hälsa, funktionsmedicin och återförsäljare.

När: onsdag 8 februari
Tid: kl. 11-13
Var: Digitalt, sänds via zoomlänk
Föreläsare: Alessandro Ferretti
Språk: Engelska

Kostnadsfritt

Om du inte kan medverka just denna tid, så boka ändå. Alla som är anmälda får en länk till inspelningen ca 24 timmar senare.Boka här »