Zechsal MCM-gel 100 ml | Battrehalsa.se
Tub med Zechsal MCM-gel
Tub med Zechsal MCM-gel

Zechsal MCM-gel 100 ml

  • Rör dig lättare med Zechsal MCM -gel!
  • Innehåller 15% rent naturligt magnesium
  • Ger naturligt stöd åt lederna
  • Tacklar inflammation med MSM, kondroitin och ingefära
  • Slappnar av musklerna
Artnr: 1732 Handla som privatkund

Produktinformation

Zechsal MCM gel

Naturlig lindring av ledproblem är möjlig med Zechsal MCM gel. MCM är en förkortning för magnesium, kondroitin och MSM. Tack vare sin unika kombination av beprövade ingredienser stöder gelén specifikt gemensam funktion.

Gelen har en bas av gammalt magnesium från Zechsteinkällan. Detta magnesium är dubbelverkande. Tillsammans med det tillsatta kalciumet fungerar det på att bygga upp friska och starka ben. Det slappnar också av musklerna som omger den smärtsamma leden. Det är just dessa muskler som tar stryk när lederna inte längre fungerar som de ska, med muskelspänningar och kramper som följer inte långt efteråt. Magnesium skapar lättnad genom att koppla av områdena kring lederna.

OptiMSM®, ingefära och kondroitin lindrar. Ledsmärta går ofta hand i hand med inflammation, så problemet hanteras från tre håll. Och OptiMSM® och kondroitin bidrar också till uppbyggnaden av brosk, vilket är viktigt för ledflexibilitet.

Dosering och användning

Applicera på smärtsamma leder en gång om dagen, eller oftare om så önskas. Gelen är lätt att applicera och har en frisk doft. Låt dra in, onödigt att skölja. Vid allvarliga problem kan gelén användas som en kompress på leden. Att täcka den med tunn väv kommer att skapa extra värme. Detta kommer att resultera i bättre absorption och optimal prestanda.
Förpackning: 100 ml
Information: Undvik kontakt med ögonen, om kontakt sker, skölj noggrant med vatten. Avbryt om hudreaktion inträffar. Endast för extern användning.

Innehåll

Ingredients: Aqua, magnesium chloride, alcohol, glycerin, menthol, dehydroxanthan gum, dimethylsulfon, sodium chondroitin, caffeine, paullinia cupana fruit extract, zingiber officinale root extract, xanthan gum, parfum.

Vanliga frågor om produkten