Vild Oregano Olja + Tomma Kapslar | Battrehalsa.se
Vild Oregano Olja + Tomma Kapslar i gruppen Kosttillskott / Örter & Växter / Alla örter & växter hos Bättre Hälsa AB (1412)
Vild Oregano Olja + Tomma Kapslar

Vild Oregano Olja + Tomma Kapslar

Bättre Hälsa
Artnr: 1412 Handla som privatkund

Produktinformation

OBS! Då denna olja är såpass koncentrerad och kan brännas väldigt mycket om den tas ren, därför har vi här ett smidigt paket där du kan köpa tomma kapslar till rabatterat pris.

Redan de gamla grekerna pressade olja från oregano och använde. Oregano växte i bergen vid medelhavet och var enkel att skörda. 

Oreganoolja är utmärkt både invärtes som utvärtes och kan användas som hudolja. Det kan dock vara bra att känna till att oreganoolja luktar starkt av oregano.

1 ton oregano ger cirka 10 liter olja. Den viktigaste ingrediensen är Carvacrol och vår vilda oregano innehåller så mycket som 80% Carvacrol.

Användning
Denna oregano är inte riktigt densamma som vi använder som krydda i köket. Den här är extremt stark som olja. Kan ge en brännande känsla direkt på känslig hud/slemhinnor/tunga. Ta den till maten och under kortare perioder. Två till tre veckors användning och sedan uppehåll.

Kan användas utspädd på huden eller oralt. Häll dropparna i vatten, i en tom kapsel, på tesked med honung eller på sallader och i mat.


  • Vild Oregano olja: 1 st. Vild Oregano Olja Ekologisk (Artnr. 730) (Tillfälligt slut!)
  • Innehåll

    Vanliga frågor om produkten