TrueDark Daywalker Transition Sunglasses
TrueDark Twilight Elite i gruppen Användningsområde/funktion / Biohacking hos Bättre Hälsa AB (1212)
TrueDark Twilight Elite

TrueDark Twilight Elite

Artnr: 1212 Handla som privatkund

Produktinformation

Snygg, strömlinjeformad design, lättviktig aluminiumskonstruktion av flygplanskvalitet, skydd mot skräpljus nattetid

-När du läser en pappersbok med lampa i sängen är den här stilen det perfekta valet. Om du använder elektronik (telefon / surfplatta / bärbar dator) i sängen för att läsa bör du överväga Twilight Classics istället.

Truedark® röda linser säger åt din kropp att det är mörkt och hjälper dig att göra dig redo för en god natts sömn. Du kan fortfarande se för att läsa, titta på TV eller arbeta på din dator / surfplatta / telefon medan dina sömnhormoner växlar till nattläge. När huvudet träffar kudden, kommer du somna snabbt och sova djupare. Twilight-glasögon är också bra för att hantera tidszonskiftningar, t.ex. när du reser. En annan stor nytta är för människor (som nya mammor) som stiger upp mitt i natten och behöver somna om snabbt. För dem som bor i avlägsna norra klimat där det är ljust in på natten, kan Twilight-glasögon ge "tidigt mörker" för bättre sömn sommartid. TrueDark är konstruerad för att bäras 30 minuter till 2 timmar innan du lägger dig eller vill sova. 98% av blått, grönt och violetta våglängder blockeras. Välj TrueDark Twilight Elites om du fortfarande är aktiv runt ditt hem före sänggåendet (så att du kan se hunden eller katten istället för att snubbla över dem!).

Kombinerad med dagtidens användning av TrueDark Daywalker-glasögon, får du 24-timmarsskydd mot skräpsljus.

TrueDark® Twilight Elite-glasögon levereras med:

UV-, bländnings- och repfasta linser
Lätta flygplans-aluminiumramar
Modern snygg rundad design för en mer strömlinjeformad design
Fällbart hårdmetallglasfodral
Rengöringsduk av mikrofiber
När solen går ner är blått ljus inte det enda skräpsljuset som kan störa vår sömncykel och det behövs mer än blåa blockerare. TrueDark® Twilight är den första och enda lösningen som är utformad för att fungera med melanopsin, ett protein i ögonen som är ansvarigt för att absorbera ljus och skicka sömn / vakna signaler till din hjärna. Utan melanopsin kan melatonin inte nås.

När du bär dina Twilights i så lite som 30 min före sängen förhindrar du att din melanopsin inte upptäcker fel våglängder vid fel tidpunkt. Detta stöder din cirkadiska rytm och hjälper dig att somna snabbare och få mer återställande och vilsam sömn.

Stoppa störande ljus med denna patenterade TrueDark® Twilight-teknik som frigör dina hormoner och neurotransmittorer att göra sitt bästa arbete.

Stötta din kvälls- och natthormonnivå
Förbättra övergripande sömn
Synkronisera din cirkadiska rytm
Twilight-objektiv är strategiskt utformade baserat på forskning och patenterad teknik som använder rena, hållbara solida färgade objektiv snarare än en färg målad över en klar lins. Resultatet är en tydlighet i ljus och konsekvent skydd mot skräpsljus tillsammans med repskydd.

Viktig notering

Kör inte eller använd tunga maskiner när du bär dessa. Använd sunt förnuft och undvik körning med tunga maskiner eller andra åtgärder som kan påverkas genom att bli trött, förändrad djupuppfattning eller förändringar i färgspektrum.

Funktioner:

Lättviktad aluminiumskonstruktion
Gångjärn för en mer anpassad passform
Starka polykarbonatramar
Polariserade röda linser
Blåljusblockering
Skraptåliga polykarbonatlinser
Mikrofiber rengöringsduk

Innehåll

Vanliga frågor om produkten