TrueDark Daywalker Pro | Battrehalsa.se
TrueDark Daywalker Pro i gruppen Användningsområde/funktion / Biohacking hos Bättre Hälsa AB (1250)
TrueDark Daywalker Pro

TrueDark Daywalker Pro

Artnr: 1250 Handla som privatkund

Produktinformation

Klar lins, strömlinjeformad design, svart acetatram, skydd mot skräpljus dagtid.

Truedark® glasögon med klar lins är idealiska för användare som arbetar / bor / leker i miljöer som lyses upp med konstgjort ljus och utsätts för längre tidsperioder av blått ljus från apparater (TV, datorer, surfplattor, telefoner etc.) . Klara linser är idealiska för personer som lider av störda sömn vaknacykler / cirkadiska rytmer. Klara linser är också perfekt för skiftarbetare, eftersom de kan vara känsligare för konstgjord belysning under de mörka timmarna de är vakna, vilket stör deras naturliga sömn vakna cykel/ cirkadiska rytm.

40% av det blåa ljuset blockeras med dessa klara linser. De passar bra om du arbetar i ett yrke där en färgad lins inte är rätt stil, tar för mycket uppmärksamhet, eller stör ditt arbete.

TrueDark® Daywalker Pro-glasögon levereras med:

Antireflekterande beläggning på linserna
Lätt svart acetatram
gångjärn för en mer anpassad passform
Hårdskalsfordral
Rengöringsduk av mikrofiberlins

Blått ljus som från solen hjälper till att reglera vår sömn / vakna cykel. Men i dagens värld utsätts vi för överflöd av blått ljus eller skräpsljus från konstgjort ljus. Det gäller timmar som spenderas framför tv, telefoner och datorer. Det gäller också tiden vi spenderar i konstgjorda konstgjorda ljus med lysdioder och lysrör. Även om vi bara läser en bok gör vi det i konstgjort ljus som avger mycket mer blått ljus än solen. En överexponering av skräpljus under dagen har en dramatisk inverkan på våra neurotransmittorer och hormoner som är ansvariga för kvalitetssömn.

TrueDark® Daywalker-glasögon hjälper till att filtrera överflöd av skräpljus från konstgjorda ljuskällor när du är inomhus, arbetar med datorer, tittar på TV eller annat skräpljus. En del blått ljus under dagen är bra för dig, och TrueDark® Daywalkers hjälper dig att hitta den rätta balansen av blåljusexponering från artificiella ljuskällor. TrueDark® Daywalker tonar ner mängden blå våglängder som negativt påverkar din biologi och hjälper till att:

Blockera hårda blåa ljusvåglängder som avges av lysdioder, elektronik, telefoner, tabletter och datorer.
Minska påfrestningen på ögonen dagtid
Förbättra övergripande sömn
Synkronisera din sömncykel
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Innehåll

Vanliga frågor om produkten