Sunwarrior Vitamin Mineral Rush | Battrehalsa.se
Flaska med Sunwarrior Vitamin Mineral Rush
Flaska med Sunwarrior Vitamin Mineral Rush

Sunwarrior Vitamin Mineral Rush med Aloe Vera

Sunwarrior
Sunwarrior Vitamin Mineral Rush är lättabsorberade, råa och flytande vitaminer och mineraler, i en kombination med Aloe Vera juice. Produkten är helt fri från syntetiska tillsatser.

Bäst före juli 2023.
Artnr: 1908 Handla som privatkund

Produktinformation

Sunwarrior Vitamin och Mineral Rush är skapad helt och hållet utav råa, odlade eller vildvuxna växtbaserade råvaror. Dessa naturliga ingredienser är laddade med fytonutrienter, vitaminer och mineraler.

Den intressanta fytonäringen hjälper kroppen att assimilera mineraler och gör så att de rusar till cellerna där de behövs. Med anledning av denna egenskap så kallas produkten för Rush.

I kombination med närande egenskaperna hos Aloe Vera juice och kraftfulla B-vitaminer och andra viktiga vitaminer får vi ett idealiskt supertillskott.

Vitaminer
Vitaminerna i Vitaminer Mineral Rush kommer helt och hållet från växtkällor. Detta inkluderar en bra dos B-vitamin och D3-vitamin. Den flytande formen gör att tarmens absorbtion förbättras.

De flesta multivitaminer innehåller syntetiska vitaminer som inte finns naturligt i maten vi äter. Således känner kroppen bättre igen de vitaminer som är naturliga och tar upp dem på bättre sätt. 

Äkta Aloe Vera juice

  • Handfilead Aloevera där gelén tas från innerbladen
  • Växer i södra Kalifornien
  • Aldrig frusen, frystorkad eller gjord från pulver
  • Snabbt upptag
Doser: 30
Form: Flytande
Förpackning: 887 ml
Rekommenderad daglig dos: 1 fyllt lock (30 ml) per dag
Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande, utom räckhåll för små barn.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll Mängd per dos% DRI*
A-vitamin900 mcg RAE113%
C-vitamin90 mg113%
D-vitamin20 mcg400%
E-vitamin15 mg125%
K-vitamin120 mcg160%
Tiamin1,2 mg109%
Riboflavin1,3 mg93%
Niacin16 mg NE100%
B6-vitamin1,7 mg121%
Folat400 mcg DFE200%
B12-vitamin2,4 mcg96%
Biotin30 mcg60%
Pantotensyra5 mg83%
Aloe Vera-juice10 ml-
Fruktjuice5 ml-
Växtämnen450 mg-

*Dagligt referensintag

Ingredienser:
Vatten, Aloe Vera-juice (renat vatten, aloe vera innerbladsgel), juicekoncentrat (vindruva, granatäpple, tranbär, naturlig arom [concord vindruva], naturlig arom [glanshägg]), växtämnen (spenatblad, broccoli, morot, sötpotatis, apelsin, äpple, jordgubbe, solrosfrö, shiitakesvamp, korallticka), sötningsmedel (steviolglykosider), citronsyra (<0,5%), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Vanliga frågor om produkten

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
33