Sunwarrior Moringa 225 g EKO | Battrehalsa.se
Sunwarrior Moringa 225 g EKO  i gruppen Livsmedel / Superfoods / Moringa hos Bättre Hälsa AB (1564)
Sunwarrior Moringa 225 g EKO

Sunwarrior Moringa 225 g EKO

Sunwarrior
Sunwarrior Moringapulver – detta fantastiska superfood. Moringa användes av de gamla grekerna, romarna och egyptierna och är en bra källa till järn och är en utmärkt källa till tiamin (B1-vitamin). Detta B1-vitamin hjälper till att omvandla mat till energi och stöder hjärta, nervsystem och hjärnans hälsa. Ge din hälsa en boost och låt dina smaklökar dansa med den aromatiska smaken av moringa!
Artnr: 1564 Handla som privatkund

Produktinformation

Trädet moringa kallas ibland för "mirakel­träd" eller ”livets träd”. Både dess blad och frön innehåller massor av nyttigheter. Moringaträdet kommer ursprungligen från norra Indien.

Sunwarrior Moringapulver – detta fantastiska superfood som naturligt stödjer immunförsvaret. Moringa användes av de gamla grekerna, romarna och egyptierna och är en bra källa till järn och är en utmärkt källa till tiamin (B1-vitamin). Detta B1-vitamin hjälper till att omvandla mat till energi och stöder hjärta, nervsystem och hjärnans hälsa. Ge din hälsa en boost och låt dina smaklökar dansa med den aromatiska smaken av moringa! Tillsätt detta pulver till dina smoothies, soppor, salladsdressingar, såser, omelett, hemlagad pasta och så mycket mer.

Fördelar med Moringa:

  • Ökar energiproduktionen
  • Stöder mental skärpa
  • Bra för återhämtning vid träning
  • Ger antioxidanter
  • Innehåller vitaminer och mineraler

Tiamin och magnesium bidrar till normal funktion hos nervsystemet, normalt energigivande metabolism samt till normal psykologisk funktion.
Järn bidrar till normal funktion hos immunsystemet och minskning av trötthet och utmattning.

Ekologisk: Ja
Form: Pulver
Rekommenderad daglig dos: 2,5 tsk , 5 g
Vegansk: Ja
Förvaring: Rumstemperatur
Allergener: Tillverkad i en anläggning som även kan producera produkter som innehåller jordnötter och nötter.
Information: Använd inte den här produkten om du tar diabetes-, blodtrycks- eller blodförtunnande medicin. , Det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

Vanliga frågor om produkten