Sunwarrior Gojibär juicepulver EKO | Battrehalsa.se
Sunwarrior Gojibär juicepulver 250 gram EKO i gruppen Livsmedel / Superfoods / Rawfood & superfood hos Bättre Hälsa AB (1565)
Sunwarrior Gojibär juicepulver 250 gram EKO

Sunwarrior Gojibär juicepulver 250 gram EKO

Sunwarrior
GOJIBÄR JUICEPULVER
Upptäck den söta glädjen av gojibär. Ekologiska gojibär är kända för att vara rik antioxidanter som hjälper till att skydda mot fria radikaler och oxidativ stress. Blanda pulvret i din smoothie, tillsätt i ditt te, toppa din yoghurt, lägg till som smaksättare i din salsa eller till dina desserter. Gojibär juicepulver är det perfekta hälsosamma tillägget till alla recept, med naturligt innehåll av A-vitamin, riboflavin, selen och koppar.
Artnr: 1565 Handla som privatkund

Produktinformation

GOJIBÄR JUICEPULVER
Upptäck den söta glädjen av gojibär. Ekologiska gojibär är kända för att vara rik antioxidanter som hjälper till att skydda mot fria radikaler och oxidativ stress. Blanda pulvret i din smoothie, tillsätt i ditt te, toppa din yoghurt, lägg till som smaksättare i din salsa eller till dina desserter. Gojibär juicepulver det perfekta hälsosamma tillägget till alla recept, med naturligt innehåll av A-vitamin, riboflavin, selen och koppar

  • Utmärkt källa för A-vitami
  • Naturlig kopparkäll
  • Bra källa för selen
  • Bra källa för riboflavin
  • Fantastiskt för bakning och smaksättning av desserter


A-vitamin bidrar till bibehållandet av normal syn, normal hud samt normal funktion hos immunsystemet. C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion och till att skydda celler från oxidativ stress. Koppar bidrar till bibehållandet av normal bindväv.

 

Innehåll

Vanliga frågor om produkten