Sunwarrior Clean Keto Protein Choklad | Battrehalsa.se
Sunwarrior Clean Keto Protein Choklad i gruppen Livsmedel / Mat & Livsmedel / Mellanmål hos Bättre Hälsa AB (1409)
Burk med Sunwarrior Clean Keto Choklad

Sunwarrior Clean Keto Protein Choklad

Sunwarrior

Sunwarrior Clean Keto Protein Peptider, 100% växtbaserad

Artnr: 1409 Handla som privatkund

Produktinformation

När du vill använda fett som bränsle
Innehåller fett från kokosnöt i form av MCT-olja i en kombination med favabönsprotein, fermenterat ärtprotein och proteinpeptider från fermenterat brunt ris. Detta ger snabb energi och hjälper till att hämma sötsuget. Innehåller några av de viktiga mineraler som våra kroppar behöveri ett spårmineralkomplex.

Att leva i ketos är nu enkelt! Tillsätt bara vatten tillsammans med pulvret i en shaker och skaka. 

Clean Keto Protein Peptides
Sunwarrior har skapat ett rent och enkelt sätt att hålla sig i ketos med en unik proteinblandning och rena keto-stödjande ingredienser. Används när du vill se över din övergripande hälsa, kanske önskar du gå ner i vikt eller att förbättra din energi? Clean Keto Protein Peptides är en väl sammansatt produkt. 

Att äta en ketogen kost (hög fetthalt, måttligt protein, låga kolhydrater) sätter kroppen i ett tillstånd av ketos där kroppen bränner fett som energi, istället för socker. Dessa lägre nivåer gör att fettcellerna kan släppa ut vattnet de har lagrat. När vattnet är borta från fettcellerna minskar de i storlek och har lättare att komma ut i blodomloppet och kan användas som energi. 

Sunwarrior Clean Keto Protein Peptides sammansatta blandning av hälsosamma fetter, växtbaserade proteiner samt viktiga vitaminer och mineraler, den är en kombination av näringsämnen som kan hjälpa dig med fettförbränningen, kontrollera dina begär, hålla fokus och den energi du behöver.

Produkten innehåller en hög halt MCT-pulver. Är man ovan vid intag av MCT behöver toleransnivån byggas upp. Börja med 1/3 portion och höj succesivt upp till rekommenderad portion. MCT pulver kan ge en brännande känsla i magen och lös mage, minska då portionen.

Form: Pulver
Förpackning: 720 gram
Portioner: 15
Rekommenderad daglig dos: 2 skopor
Smak: Choklad
Vegansk: Ja

Innehåll

Näringsvärde:per 48 gper 100 g
Energi1172 kJ/2802441 kJ/583 kcal
Fett20 g42 g
varav mättat fett20 g42 g
Kolhydrater11 g23 g
varav socker0 g0 g
Fibrer7 g15 g
Protein14 g29 g
Salt1 g2 g
C-vitamin  28 mg (35%*)58 mg (73%*)
D3-vitamin 1 mcg (20%*) 2 mcg (42%*)
Kalcium 210 mg (26%*)437 mg (55%*)
Järn 5,7 mg (41%*) 12 mg (86%*)
Omega-31 g2 g

* % av rekommenderat dagligt intag

Ingredienser: MCT-pulver (kokosolja, akaciafiber), bondböneprotein, fermenterat ärtprotein, holländsk kakao, arom (choklad), prebiotiskt fiber, fermenterade rårispeptider, guarkärnmjöl, havssalt, röda marina alger, sötningsmedel (steviolglykosider).Producerat i en fabrik som även kan producera produkter innehållande nötter och jordnötter.

Vanliga frågor om produkten