Purathrive Liposomal D3+K2 | Battrehalsa.se
Flaska med PuraThrive Liposomal Vitamin D3 med K2
Flaska med PuraThrive Liposomal Vitamin D3 med K2

Purathrive Liposomal D3+K2

Liposomal D3-vitamin och K2-vitamin från PuraThrive.
Bäst före dec 2021.

Produktinformation

Liposomal D3 + K2

20 x bättre upptag

Tillskott med D-vitamin kan bidra till att höja serumnivåerna i blodet.

Liposomala vitaminer är uppbyggda på samma sätt som kroppens celler, ett mycket tunt lager av fett (fosfolipider) omgärdar innehållet, skyddar det genom magtrakten. Tarmen ser det som mat/näring och tar upp det i blodet och släpper tills sist ut det oskadat i cellerna.

Man bör inte ta D-vitamin utan att ta K2-vitamin – de arbetar som ett team. D-vitamin för kalcium in i blodet och K-vitamin transporterar det vidare till benen. Om man inte har tillräckligt med K2-vitamin vet man inte var kalcium lagras. Oftast i mjukvävnaderna, och det kan resultera i förkalkning av kärl samt njursten. Kalciumet skall ut i skelettet och K2-vitamin ser till att det sker. De arbetar i synergi och då ökas deras inneboende egenskaper upp dramatiskt. D-vitamin ökar faktiskt upp kroppens krav på K-vitamin – så ta dem tillsammans. Man tror att K2-vitamin kan lösa upp lagrad kalcium i mjukvävnader och forsla vidare till skelettet.

Men det gäller att ha rätt form av K2-vitamin. Den form som är bäst heter MK-7. Den är naturlig och varar längst i kroppen.

Är man i solen några timmar om dagen utan solkräm och annat skydd behöver man inte ta extra D-vitamin. Under andra förhållanden är det svårt att ens få i sig den låga rekommenderade dagsdosen på 10 mg.

Här får du 2500 IE/62 mg D3 och 100 mcg K2.

Doser: 30
Form: Liposomal / Flytande
Förpackning: 60 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml (8 pump)
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande.
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

NäringsinnehållMängd per dosDRI %
D3-vitamin63 mcg / 2500 IE1250%
K2-vitamin MK7100 mcg133%

Ingredienser: Renat vatten, glycerin, D3-vitamin, K2-vitamin (MK7), färgämne (naturlig betakaroten), fosfatidylkolin, antioxidationsmedel (alfatokoferol), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturliga aromer (apelsinolja).

Vanliga frågor om produkten

Kampanjvara

Kampanj: