Pilinöten Salt | Battrehalsa.se
Pilinöten Salt i gruppen Livsmedel / Mat & Livsmedel / Nötter & frön hos Bättre Hälsa AB (1328)
Pilinöten Salt

Pilinöten Salt

Pilinötter med smak av salt i en förpackning på 75 gram.
Artnr: 1328 Handla som privatkund

Produktinformation

Pilinötterna som gjort succé utomlands har länge varit svåra att få tag på i Sverige, men inte nu längre. Pilinöten har en unik rik och smörig smak och är det perfekta valet för dig som letar efter energirika och nyttiga snacks för varje tillfälle. Pilinötterna är en av världens nyttigaste nötter. Pilinöten är även omtalad världen över med grund i alla dess näringsämnen. De innehåller minst kolhydrater och har det högsta fettinnehållet av alla nötter på jorden, vilket gör det till det ultimata näringsmässiga energipaketet och ett solklart val för dig som letar efter nya varianter av snacks. Det är också det perfekta keto-mellanmålet.

Perfekt att ha med sig på bussen, som mellanmål på jobbet eller att ge till barnen när energin börjar svikta. De är enkla att ha med sig och mättar snabbt samtidigt som de ger dig massor av energi. Pilinötterna finns att köpa hos oss med smak av kokos, kakao och havssalt och är lika goda att använda i matlagning eller bakning som att äta direkt ur påsen, precis som dom är. En smakrik nöt.

Långkokas med Himalaya salt mellan 12-16 timmar och ger en sublim saltsmak.

Bra källa till magnesium och spårmineraler
Pilinöten innehåller hela 300 mg magnesium per 100 g och är är därför en utmärkt källa till magnesium. Den har även en hög halt av mangan, zink och koppar. 

Bra källa till fetter
Nöten innehåller hela 80% fett, har en bra fettsyraprofil med en hög mängd Omega-3 och innehåller även E-vitamin och omättat fett.

Pilinöten är vildvuxen och växer i rika vulkaniska jordar i Filippinerna utan förstörelse av den naturliga miljön eller dess vattenförsörjning. De vilda piliträden som skördas är fria från bekämpningsmedel, kemiska gödningsmedel och genetiska modifieringar. Piliträden befruktas endast med rik, vulkanisk jord och de växer i takt med att de får mycket naturligt solljus.

Smak: Salt
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras kylt och torrt.
Allergener: Finns spår av andra nötter.

Innehåll

Näringsvärde per 100 g

Energi720 kcal
Fett80 g
varav mättat31 g
Salt2 mg
Kolhydrater4 g
varav socker0 g
Fiber0 g
Protein11 g

Ingredienser:
Pilinötter, himalayasalt

Allergener: Finns spår av andra nötter.

Vanliga frågor om produkten