Närokällan Spårmineraler 250 ml | Battrehalsa.se
Flaska med Närokällan Spårmineraler
Flaska med Närokällan Spårmineraler

Närokällan Spårmineraler 250 ml

Närokällan f.d Bättre Hälsa
Närokällan Spårmineraler, joniska havsmineraler. 250 ml.
Artnr: 1835 Handla som privatkund

Produktinformation

Spårmineraler är ett koncentrerat flytande mineraltillskott som du häller i ditt vatten för att göra det hälsosamt och mineralrikt igen. Det innehåller en imponerande mängd joniska havsmineraler som människor behöver för att hålla sig friska. Naturligt och rent! Spårmineraler är ett underbart sätt att förvandla vanligt kran- eller flaskvatten till en hälsosam, näringsrik mineralvattendryck som din kropp älskar! Den innehåller en hög halt med magnesium samt många andra spårmineraler som en gång fanns i våra jordar; såsom magnesium, zink, jod, bor, mangan, krom, koppar, kobolt, och många fler (dessa är dock spårmineraler i låga mängder och kan därför inte deklareras på flaskan). Innehåller inga tungmetaller. Flera studier tyder på att dessa havsmineraler ger din kropp en mängd hälsofördelar.

1 dosering av vår Spårmineraler innehåller 166 mg magnesium (44% av rekommenderat intag)

Magnesium bidrar bland annat till:

  • normal nervfunktion
  • minskad trötthet och utmattning
  • normal muskelfunktion
  • normal skelett- och benhälsa

De flytande mineralerna är ett enkelt och naturligt sätt att inkludera både makro- och mikromineraler i ditt dricksvatten och kroppen med. Det kommer direkt från det mineralrika havet utanför Australiens sydkust. Det samlas in i dammar där havsvattnet evaporeras under solen vilket lämnar kvar en högst koncentrerad, ren jonisk havsminerallösning. Mineralerna reduceras till sitt ursprungliga elementära tillstånd och alla föroreningar avlägsnas fullständigt. Därefter testas de noggrant innan de förpackas. Det mesta natriumet försvinner med evaporeringen vilket lämnar kvar en lösning som är rik på magnesium och andra spårmineraler med förhållandevis låg natriumhalt. Ett utmärkt sätt att mineralisera det tomma vattnet utan gifter och salt som man normalt finner i havsvatten.

Fråga: Vad är sulfat bra för som produkten innehåller?

Svar:  Sulfat är svavel som är bundet till en mineral. Och svavel är viktigt för detox och avgiftning i kroppen.


Doser: 100
Form: Flytande
Förpackning: 250 ml
Rekommenderad daglig dos: Denna blandning är mycket koncentrerad och bör ej konsumeras outspädd. Överdriven konsumtion kan orsaka magbesvär. , Upp till 1/2 tsk (2,5 ml) per dag i ett glas vatten.
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

InnehållMängd per dos% DRI*
Från havsmineralkoncentrat:
Magnesium 166 mg44 %
Natrium 61 mg-
Sulfat97 mg-


Ingredienser: Vatten, joniskt havsmineralkoncentrat.

*Dagligt referensintag

Vanliga frågor om produkten