Närokällan NAD+ 300 mg | Battrehalsa.se
Burk med Närokällan NAD+
Burk med Närokällan NAD+

Närokällan NAD+ 300 mg 30 kapslar

Närokällan
NAD+ är viktigt för hälsa och livslängd – det främjar hjärnans hälsa och cellulär förnyelse. Nikotinsyrans amid heter nikotinamid och är en av byggstenarna i den energibärande molekylen nikotinamidadenindinukleotid (NAD+).
Artnr: 1853 Handla som privatkund

Produktinformation

NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid) är ett koenzym som finns i alla levande celler som spelar en avgörande roll i ett brett spektrum av metaboliska processer, inklusive energiproduktion, DNA-reparation och genuttryck.

Nikotinamidribosid (NR) är en föregångare till NAD+ som omvandlas till NAD+ i kroppen. NR är en form av vitamin B3 (niacin) som finns i små mängder i mjölk och andra naturliga källor.

Huvudskillnaden mellan NAD+ och NR är att NAD+ är den aktiva formen av molekylen, medan NR är föregångaren som omvandlas till NAD+ i kroppen. Vissa studier har visat att tillskott med NR kan öka NAD+-nivåerna i kroppen.

Detta är inte en flushvariant av B3-vitamin.

Doser: 30
Form: Kapsel
Förpackning: 30 kapslar
Kapsel: Pullulan
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel med eller utan mat
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

InnehållMängd per dos
Nikotinamid ribosid300 mg


Ingredienser: Nikotinamid ribosidklorid, fyllnadsmedel (tapiokastärkelse), vegetabilisk kapsel (pullulan), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Vanliga frågor om produkten