Närokällan GlyNAC 90 kapslar | Battrehalsa.se
Burk med Närokällan GlyNAC 90 kapslar
Burk med Närokällan GlyNAC 90 kapslar

Närokällan GlyNAC 90 kapslar

Närokällan
Närokällan GlyNAC är en kombination av speciella aminosyror. Glycin och NAC (N-Acetyl Cystein). Detta är en viktig beståndsdel i kroppens produktion av glutation.
Artnr: 2139 Handla som privatkund

Produktinformation

Närokällan GlyNAC är en kombination av speciella aminosyror. Glycin och NAC (N-Acetyl Cystein). Detta är en viktig beståndsdel i kroppens produktion av glutation.

Vad är glycin?

Glycin är en av de 20 aminosyrorna som utgör byggstenarna för proteiner. Det är den enklaste och minst komplexa av de 20 aminosyrorna. Glycin har en enkel väteatom som sidokedja, vilket gör den unik jämfört med andra aminosyror som har mer komplexa sidokedjor.

Aminosyra: Glycin är en icke-essentiell aminosyra, vilket innebär att kroppen kan producera den själv. Det är emellertid också en essentiell aminosyra under vissa förhållanden, särskilt hos spädbarn.

Funktion i kroppen: Glycin har flera viktiga funktioner i kroppen. Det är involverat i syntesen av proteiner, är en viktig komponent i kollagen (som ger struktur åt hud, hår och naglar), fungerar som en signalsubstans i centrala nervsystemet och är en del av bildandet av vissa biologiskt viktiga ämnen.

Tillgänglighet: Glycin finns naturligt i livsmedel som kött, fisk, mejeriprodukter och baljväxter. Det används också som ett kosttillskott.

Vad är NAC?

NAC står för N-acetylcystein, vilket är en aminosyra och en form av cystein. Cystein är en aminosyra som spelar en avgörande roll i bildandet av glutation, en viktig antioxidant i kroppen.

Cystein som föregångare: Cystein fungerar som en föregångare eller byggsten för glutation. Kroppen använder cystein för att syntetisera glutation.

Regeneration: En unik egenskap hos glutation är dess förmåga att regenerera sig själv. Det kan återställa sin antioxidantaktivitet efter att ha neutraliserat en fri radikal genom att använda cystein som en viktig komponent i denna regenerationsprocess.
Doser: 30-90
Form: Kapslar
Rekommenderad daglig dos: 1-3 kapslar per dag utan mat, uppdelat under dagen
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Konsultera läkare före intag om du tar läkemedel, är gravid eller ammar. , Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

Mängd per 1 kapsel3 kapslar
Glycin300 mg900 mg
NAC300 mg900 mg
Leucin20 mg60 mg


Ingredienser: L-glycin, N-acetylcystein, vegetabilisk kapsel (pullulan), fyllnadsmedel (tapioka), leucin.

Vanliga frågor om produkten