Dr. Mercola Fermented Chlorella 450 tabletter | Battrehalsa.se
Burk med Dr. Mercola Fermented Chlorella
Burk med Dr. Mercola Fermented Chlorella

Dr. Mercola Fermented Chlorella 450 tabletter

Fermenterad chlorella för bättre upptag
Artnr: 2119 Handla som privatkund

Produktinformation

Chlorella som är en encellig sötvattenalg, är en av de äldsta formerna av växtliv. Den härstammar från Taiwan och Japan och innehåller mer klorofyll än någon annan växt.

Beläget i dess kärna finns ett unikt komplex som kallas Chlorella Growth Factor (CGF). CGF är rik på nukleinsyror RNA och DNA. Eftersom ungefär en åttondel av chlorella är CGF, är chlorella en utmärkt källa till CGF och den mest koncentrerade matkällan för nukleinsyror.

Tack vare fermenteringen är den mycket lättsmält och den är även biotillgänglig tack vare sina mjuka, tunna cellmembran, skapade av unik jäsning och avancerade odlingsmetoder i sluten tank.

Eftersom chlorellan i denna formel hålls ren genom ett strikt steriliserat och kontrollerat bearbetningssystem, minskar risken för tungmetaller och andra toxiner avsevärt.

Dessutom innehåller Fermenterad Chlorella ett tillsatt komplex från två sorter av marina röda alger: Lithothamnion glaciale och Lithothamnion tophiforme, skördade från den Nordatlantiska havsbotten.
Doser: 30-90
Form: Tabletter
Rekommenderad daglig dos: 5 tabletter, kan tas upp till tre gånger per dag.
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

InnehållMängd per dos
Chlorella970 mg
   Klorofyll13 mg
Röd algblandning (Lithothamnion glaciale, Litothamnion tophiforme)30 mg

Ingredienser: Chlorella (Chlorella vulgaris), röd algblandning (Lithothamnion glaciale, Litothamnion tophiforme).

Vanliga frågor om produkten