Altrient R-ALA | Battrehalsa.se
Altrient R-ALA i gruppen Kosttillskott / Liposomalt hos Bättre Hälsa AB (630)
Altrient R-ALA

Altrient R-ALA

Altrient R-ALA (Alfa-liponsyra) finns nu i en form med bättre tillgänglighet, tack vare att Altrient har har tagit fram denna R-form.

Produktinformation

Altrient R-ALA (Alfa-liponsyra) finns nu i en form med bättre tillgänglighet, tack vare att Altrient har har tagit fram denna R-form. R-formen är mycket speciell då den är kroppsegen och man behöver inte omvandla ALA i kroppen till R-ALA vilket gör den extra biotillgänglig.

Varje dos består av miljontals små, små bubblor med ALA omgivna av skyddande fosfolipider (liposomer), samma ämne och struktur som cellmembran består av. Fosfolipider (lecitin) består av kolin, fosfat och glycerin och är kroppseget. Dessa liposomer är som kopior av celler och navigerar sig oskadda genom matsmältningssystemets hinder direkt till de celler som bäst behöver det, där det välgörande innehållet släpps ut.

Doser: 30
Form: Gel
Förpackning: 30 dospåsar
Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse
Förvaring: Förvaras i kylskåp, utom räckhåll för barn.
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd
R-Alfa Liponsyra (ALA)226 mg
Fosfolipider1000 mg
varav fosfatidylkolin500 mg
Energi30 kcal / 126 kJ
Fett1 gram

Ingredienser:
Avjoniserat vatten, fosfolipider (lecitin från soja), konserveringsmedel (etanol 12%), R-Alfa Liponsyra, aromförstärkare (glycerin, naturlig citronsmak), propylenglykol, Adonisin Monofosfat, naturliga aromämnen, förtjockningsmedel (xantangummi), surhetsreglerare (citronsyra).

Vanliga frågor om produkten

Varför används alkohol som ett naturligt konserveringsmedel i Altrient®-produkterna?

En liten mängd alkohol används i denna produkt för att förhindra tillväxt av skadliga bakterier och mögel. Varje påse innehåller cirka 0,68 ml etanol (alkohol) av nutraceutisk kvalitet för att naturligt bevara produkten. Om du inte vill konsumera alkoholen i förpackningen rekommenderar vi att du låter innehållet stå utomhus i 30 minuter. Detta kommer att tillåta majoriteten av alkoholen att avdunsta. Baserat på tester kommer det att ta cirka 1-1,5 timmar för hela mängden alkohol att avdunsta.