Altrient Liposomal C-vitamin | Battrehalsa.se
Förpackning med Altrient C-vitamin
Förpackning med Altrient C-vitamin

Altrient Liposomal C-vitamin

Nu äntligen får du C-vitaminets alla fördelar. Kliniska tester av den världskände C-vitamin-experten och farmakologen Steve Hickey visar att Altrient C är kapabel att producera serum-nivåer av vitamin C som är nära dubbelt så höga som de som är teoretiskt möjliga att uppnå med oralt intag av C-vitamin i någon form. C-vitamin bidrar till immun­systemets normala funktion och till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens, broskets och hudens normala funktion.

Produktinformation

Liposomal C-vitamin

Nu äntligen får du C-vitaminets alla fördelar. Kliniska tester av den världskände C-vitamin-experten och farmakologen Steve Hickey visar att Altrient C är kapabel att producera serum-nivåer av vitamin C som är nära dubbelt så höga som de som är teoretiskt möjliga att uppnå med oralt intag av C-vitamin i någon form och närmast jämförbart med injicering av C-vitamin. 

Kläm ut innehåller i dosförpackningen i ett glas vatten, rör om och drick, 15 minuter före mat, och miljontals av ”smarta” extremt små ”lypo-pärlor” laddade med C-vitamin rusar till levern. När de väl kommit dit släpps dessa ”essentiella” fosfolipider (från lecithin) och Vitamin C lös för att uträtta underverk i cellerna över hela kroppen.

C-vitaminet i en extremt lite partikelstorlek är omgärdad av ett tunt lager med fosfolipider som ökar biotillgängligheten enormt. Nu behöver du inte kissa ut C-vitaminet längre (det märks).

Innehåller 1000 mg av ”essentiella” fosfolipider och 1000 mg C-vitamin med en extremt hög biotillgänglighet.

Varje dos Altrient C består av miljontals små, små bubblor (liposomer) av C-vitamin omgivna av fosfolipider; Samma ämne som cellmembranen består av. Dessa liposomer är faktiskt som kopior av cellerna och navigerar sig oskadda genom matsmältningssystemets alla hinder direkt till de celler som bäst behöver det, där innehåller släpps ut. Fosfolipider består av kolin, fosfat och glycerin och är kroppseget. Det är i sig ett mycket viktigt kosttillskott.

Studier visar att huden blir fuktigare, spänstigare och mer utslätad med Altrient C-vitamin. En dubbelblindstudie visade att de som tog tre doser Altrient C per dag under fyra månader fick se sin hud mer utslätad med kraftigt ökad hudelasticitet - med hela 61% förbättring. De som bara tog en dos fick se en förbättring på 34%.

Skönhetsjournalisten Alice Hart-Davis skrev nyligen en artikel i tidningen THE TIMES (1) om hur hon slutade med sina dyra hudpreparat för att pröva en liposomal* form av C-vitamin. Skulle det förbättra hennes hud? 

Om man vill förbättra sin hud har man normalt tre val: a) bygga lager på lager med aktiva hudkrämer och serum; b) boka tid hos hudterapeut för laser- eller mikobehandling; c) svälja höga doser C-vitaminer och låta naturen sköta resten? Vilket är bäst?

Jo, det är alternativ c). Ett kliniskt test har visat att man genom att ta tillskott av liposomal C-vitamin så kan man dramatiskt öka hudens nivå av fukt och elasticitet och hjälpa den att bygga kollagen, proteinet som gör huden fast och spänstig.

Men vi talar nu inte om vanliga C-vitaminer man köper i matvaruaffären, eller kanske inte ens i vanliga hälsokosten. Det här handlar om ett mycket avancerat upptagningssätt som göra att kroppen absorberar mycket höga doser av C-vitamin – upp till 98 procent av varje dos på 1000 mg. Om C-vitamin absorberas så kan kroppen använda det där det behövs, som att bygga kollagen. Med vanliga tabletter blir upptaget bara omkring 10 procent.

Så hur gick det med skönhetsjournalisten Alice Hart-Davis – blev hennes hud bättre? Först och främst fick hon ge upp sin normala vardagsrutin med hudkrämer, anti aging-och retinol-serum samt kollagentillskott och lite peeling samt besök till hudterapeut då och då, och bara använda Altrient C under tre månader.

Hon fick gå och testa sig före och efter för hudelasticitet, fuktnivå och kollagentäthet. Redan efter en månad märkte hon själv synbara resultat och tester visade på markanta förbättringar. Vid slutet av tredje månaden hade kollagenhalten gått upp med 22,8 procent, elasticiteten med hela 64,3 procent och hudfuktigheten med 30,26 procent. På grund av de häpnadsväckande resultaten fick hon göra om testen, men de stämde överens med den dubbelblinda placebo-kontrollerade studien som utförts med Altrient Liposomal C-vitamin året tidigare.

Så, är Alice Hart-Davis en omvänd?

– Ja, det är jag. Jag har börjat köpa Altrient i bulk och tar två påsar dagligen, men jag har även gått tillbaka till mina gamla metoder. Jag lägger gärna till de till min dagliga mix än litar på detta exklusivt. Jag kan inte sluta med high-tech krämer, laser och mikrobehandlingar så lätt.

Jo, Altrient är relativt dyrt, men inte om man ser till effektiviteten och upptaget på 98 procent och med det resultatet. Skönhetskrämer kostar säkert lika mycket, om inte mer, och ger inte lika drastiska resultat. Dessutom inte naturligt.

Liposomalt C-vitamin
Kliniska tester av liposomalt C-vitamin visar att det är närmast jämförbart med injicering av C-vitamin.

Kläm ut innehållet ur i dosförpackningen i ett glas vatten och drick, 15 minuter före mat, och miljontals av ”smarta” extremt små ”lypo-pärlor” laddade med C-vitamin rusar till levern. När de väl kommit dit släpps dessa ”essentiella” fosfolipider (lecitin är en fosfolipid) och vitamin C lös för att uträtta underverk i cellerna över hela kroppen.

Liposomt C-vitaminet ökar upptaget enormt. Nu behöver man inte kissa ut C-vitaminet längre (det märks).

Varje dos innehåller 1000 mg av ”essentiella” fosfolipider och 1000 mg C-vitamin med en extremt hög biotillgänglighet aldrig skådad förut.

* Varje dos Altrient C består av miljontals små, små bubblor (liposomer) av C-vitamin omgivna av fosfolipider; Samma ämne som cellmembranen består av. Dessa liposomer är faktiskt som kopior av cellerna och navigerar sig oskadda genom matsmältningssystemets alla hinder och släpps ut till de celler som bäst behöver det. Fosfolipider är kroppseget och finns naturligt i lecitin.

  • https://www.thetimes.co.uk/article/vitamin-c-the-new-anti-ageing-treatment-0v2rk2pct

Se video med Alice Hart-Davis: https://youtu.be/KVe1SAZhY6cStudie visade markant förbättring av huden

• Placebo ingen förändring

• 1 dos/dag 35%

• 3 doser/dag 61%

 

Doser: 30
Form: Gel
Förpackning: 171 ml
Rekommenderad daglig dos: 1 dosförpackning á 5,7 ml
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Allergener: Soja
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd per dosDRI %
C-vitamin1000 mg1250
Fosfolipider 1000 mg*
Energi126 kJ/30 kcal*
Fett1 gram*

Ingredienser:

Renat vatten, Fosfolipider (soja), Natriumaskorbat, Alkohol (konserveringsmedel), Citronsyra.

 

Vanliga frågor om produkten

Varför används alkohol som ett naturligt konserveringsmedel i Altrient®-produkterna?

En liten mängd alkohol används i denna produkt för att förhindra tillväxt av skadliga bakterier och mögel. Varje påse innehåller cirka 0,68 ml etanol (alkohol) av nutraceutisk kvalitet för att naturligt bevara produkten. Om du inte vill konsumera alkoholen i förpackningen rekommenderar vi att du låter innehållet stå utomhus i 30 minuter. Detta kommer att tillåta majoriteten av alkoholen att avdunsta. Baserat på tester kommer det att ta cirka 1-1,5 timmar för hela mängden alkohol att avdunsta.