All Day Decaf Kaffebönor 400 g | Battrehalsa.se
Påse med All Day Decaf Kaffebönor
Påse med All Day Decaf Kaffebönor

All Day Decaf Kaffebönor 400 g

När kaffesuget kommer under en sen eftermiddag är All-Day-Decaf din räddning! Här kommer ett himmelskt gott koffeinfritt kaffe.
Artnr: 1975 Handla som privatkund

Produktinformation

När kaffesuget kommer under en sen eftermiddag är All-Day-Decaf din räddning! Du har troligen aldrig smakat ett sådant himmelskt gott koffeinfritt kaffe. Chokladtonerna av colombianskt naturligt koffeinfritt kaffe. 

  • Drick många koppar kaffe du vill utan att bli överstimulerad!
  • Riktigt gott kaffe
  • Alla förtjänar att dricka ett gott kaffe när som helst under dagen.


Detta kaffe
är etiskt odlat: det kommer från ett kooperativ i Rodriguez de Mendoza-regionen i Peru där lokalbefolkningen Alfonso Tejada och Karen Araoz ser till att alla bönder får rättvist betalt och har bra villkor. Vilket gör detta till ett extra bra val av kaffe!

Vad är en ”sockerrörs-dekaffeinerings-process”?
Denna process görs med hjälp av en naturligt förekommande förening, etylacetat (EA) för att få ett koffeinfritt kaffe. EA som används i denna process härrör från melass från sockerrör. Eftersom EA är naturligt förekommande är processen märkt som naturligt koffeinfri.  EA-processen är enkel. Kaffebönorna fuktas med vatten och EA cirkuleras hela tiden. EA binder till koffeinet i bönan och extraherar koffeinet samtidigt som de lämnar de flesta andra smaker intakta. Efter att den önskade koffeinnivån har uppnåtts avlägsnas EA-återstoden från bönorna genom att ånga dem.

 

Förpackning: 400 g

Innehåll

Ingredienser: Koffeinfria kaffebönor.

Vanliga frågor om produkten